Investeren met de CORES Garantie

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner die garanties biedt voor een maximaal rendement. Het impliceert een toekomstgericht project, dat beantwoordt aan de vraag van de woonmarkt.

Jardin G. in Gent is zo’n project. De doordachte combinatie van wonen, werken en ontspannen verzekert u ervan dat een divers publiek de weg hierheen vindt. Nu, en in de toekomst.

Ontdek de 6 pijlers van
de CORES Garantie

Zekerheid
van locatie

De 3 belangrijkste criteria bij de aankoop van vastgoed? Heel simpel: locatie, locatie, locatie. Deze toplocatie vormt dan ook de eerste pijler van onze garantie voor succesvol investeren in vastgoed.

Ontdek waarom Jardin G. ideaal gelegen is.

Zekerheid
van rendement

De tweede pijler van de CORES garantie is een realistische waardebepaling van uw investering. Bij ons koopt u vastgoed tegen de juiste prijs. We houden de kosten transparant en maken effectief haalbare rendementsberekeningen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vraag naar een rendementsberekening bij onze vastgoedadviseurs.

Vastgoed met
meerwaarde

CORES Development gelooft in het optimaal benutten van de beschikbare ruimte en zet daarom in op doordachte kernversterking in steden en gemeenten.

Jardin G. is een futureproof investering dankzij de keuze voor tijdloze architectuur, de aanwending van nieuwe energietechnologieën en de creatieve duurzaamheid van het project.

Eigen verhuur -
en beheerdienst

De vierde pijler van onze garantie is onze totaalservice die ervoor zorgt dat u het maximum haalt uit uw investering en die u tegelijk heel wat werk uit handen neemt. CORES Rental & Resale Service adviseert u bij het beheer van uw investeringspand. We werken als verbindingspersoon tussen huurder en verhuurder. Zo bouwen we langetermijnrelaties op volgens het ‘one-stop-shop’- principe. De huurder huurt en de verhuurder koopt bij eenzelfde partij.

Meer weten over onze verhuurdiensten?

Loyalty
incentives

Trouwe klanten worden door CORES beloond en kunnen genieten van het CORES Loyalty programma.

  • Uitnodiging voor private sales events
  • Rendementsberekeningen op maat
  • Quality control

CORES
Interieur styling

Wenst u een volledig instapklaar appartement?

Onze professionele interieur consulenten adviseren u graag over de afwerking van uw appartement.

Zij staan klaar om u volledig te ontzorgen en werken uw interieur tot in de puntjes af tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons via
info@coresdevelopment.be